praktijkregelement

U wordt verzocht om bij de eerste afspraak uw legitimatie en een eventuele verwijzing mee te nemen. U kunt voor uw eerste afspraak contact opnemen via de website, te mailen of te bellen. 

Uw privacy wordt gerespecteerd. Alles wat met u besproken zal worden, zal vertrouwelijk worden behandeld. Alleen met uw toestemming mag vertrouwelijke informatie aan een derde partij worden verstrekt. Hetzelfde geldt voor uw dossier. 

 

Eerste afspraak

 

Bij de eerste afspraak wordt er een lichamelijk onderzoek gedaan om te kijken naar het houdings- en bewegingsgedrag en de oorzaak van de klacht te vinden. Hierbij is het handig als u een handdoek en een sportbroekje meeneemt. 

Als u komt voor de slaaptherapie, neem dan een eigen fleecedeken, kussen en handdoek mee. 

 

Goed nieuws! Vrijdag 1 mei, hebben we bericht gekregen dat we de reguliere Oefentherapeutische en fysiotherapeutische zorg weer mogen opschalen!

Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de VVOCM/ KNGF. Verantwoord en veilig werken is in deze situatie erg belangrijk, voor zowel uw gezondheid als dat van de oefentherapeuten. De oefentherapeut doet in het nieuwe stappenplan vooraf een triage, brengt de klachten in kaart en maakt de afweging of een face-to-face behandeling in de praktijk noodzakelijk is of dat de behandeling op afstand kan.

 

Maatregelen in de praktijk:

  1. De Oefentherapeut streeft naar optimale hygiëne, beschermen en desinfecteren zichzelf zo volledig mogelijk

  2. Er wordt minimaal 1,5 meter gewaarborgd in de wachtkamer

  3. Omdat de Oefentherapeut de ruimte weer moet schoonmaken plant zij 15 minuten

    tussen elke afspraak

4. U mag niet naar de praktijk komen wanneer u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen heeft: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C) • wanneer u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) heeft gehad • wanneer uw huisgenoten/gezinsleden koorts en/of benauwdheidsklachten hebben • wanneer er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld

 

Aandachtspunten voor u - protocol voor binnenkomst praktijk:

  1. U wast uw handen thuis en neem 2 grote handdoek(en) mee

  2. U komt alleen binnen in het gebouw, begeleiding moet buiten het gebouw wachten

  3. U desinfecteert uw handen.

  4. U komt niet eerder dan op de afgesproken tijd

Met de door het voorgeschreven protocol kunnen de behandelingen, binnen de 1,5 meter samenleving goed worden uitgevoerd. Ik streef naar zorg op een zo veilig mogelijke manier! Bezoek aan de praktijk is op eigen verantwoordelijkheid.

Vanaf 11 mei is de oefenzaal weer geopend. Indien u wilt sporten, neem dan contact met mij op om een tijd in te plannen.

Ik ben telefonisch bereikbaar: 06-21230626
U kunt me ook mailen: info@dorienbeweegt.nl
Tot ziens in de praktijk! Groetjes 
DORIEN (BEWEEGT)